Infoa kauden tapahtumista

Moikka kaikille!

Tässä tulee hieman infoa tulevista leireistä ym., jotka järjestetään ihan täällä Jyväskylässä.


  • Minileirit: 21.-22.9. ja 14.-15.12. Treenejä on aamulla normaaliin aikaan 8-10 ja iltapäivällä toinen sekä sunnuntai aamuna 10-12 yksi.  Tarkemmista aikatauluista lisää lähempänä. 



  • Jokaisella ryhmällä on toimitsijavuoro JS-Cup kilpailuissa ja meidän ryhmällä vuoro on 14.12. joten toivotaan, että mahdollisimman moni pääsisi auttelemaan tuohon launataiaamuun, jotta saadaan kisat vedettyä läpi. Nämä kilpailut kestävät siis maksimissaan klo 10. 




  • Käydään leirit, kisakalenteri, kausisuunnitelma, ryhmän säännöt, toimitsijavuorot JS-Cupeihin ym. tärkeät asiat läpi vanhempainillassa, joka järjestetään nyt syyskuun aikana. Laitamme ajankohdasta infoa hyvissä ajoin niin osaatte varautua :) 



  • Perinteisesti on järjestetty miniolympialaiset aina näin syksyisin junnu ryhmien uimareille ja tänä vuonna muutammekin hieman teemaa ja järjestämme Amazing Race tyylisen kisailun perjantaina 20.9.  Kokoontuminen klo 16.  Kampuksen kentällä, uimahallin takana. Tämä siis korvaa normaalin treenin eikä allastreeniä ole. Ilmoitattehan mikäli uimarinne EI pääse osallistumaan. Toivotaan kuitenkin, että mahdollisimman moni pääsisi mukaan! 



  • Nuorten urheilijoiden testi-ilta keskiviikkona 9.10. 


Keski-Suomen Liikunta järjestää nuorille urheilijoille (11-16v) testi-illan, joissa testataan mm. nopeutta, voimaa, lihastasapainoa ja kestävyyttä. Tapahtuma on maksuton ja pääsette tutustumaan testeihin seuraavan linkin kautta: https://www.kesli.fi/seuratoiminta/tapahtumat/nuorten-urheilijoiden-testi-ilta/ohjeet-urheilijoille/

Toivoisimme, että mahdollisimman moni tähän iltaan osallistuisi. Keskustelemme tästä myös treeneissä, mutta toivoisimme, että keskustelisitte asiasta myös kotona. Tämä on oiva tilaisuus saada selville esimerkiksi missä liikkuvuuden osa-alueella uimarilla olisi kehitettävää. Testit sijoittuvat ajalle 16-21 ja korvaa näin ollen sen päivän harjoituksen. Ilmoittautumiset VALMENTAJALLE, joten laitattehan minulle suoraan sähköpostiin nenne.tommiska@windowslive.com viestin mikäli uimarinne haluaa testeihin osallistua. Ilmoittautumiset viimeistään maanantaihin 30.9. mennessä.


  • Vime kevään tapaan sunnuntaisin pyörii catch up treeni 16:30-18 niille, jotka haluavat korvata poisjääneitä treenejä kyseiseltä viikolta tai haluavat muuten vaan extra treeniä. Valmentajilta saa aina ohjelman, joten meille aina ajoissa viestiä, mikäli osallistuu treeniin. 


-Nenne

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesän treeniajat

Muksu meet XIII 28.11

1.-14.2 etä- ja omatoimitreenit