Syysuinnit 15.9+ vanhempainilta-asiaa.

Moikka!

Ekat kisat kaudella 18-19 käytiin viime vkl JS-Cupissa, joten eiköhän jatketa samantien uusilla kisoilla ensi viikolla myöskin kotikisa-teemalla.
Eli Syysuinnit 15.9  (klikkaile syysuinnit-teksti ja näe kisakutsu).

Laitettiin uimareille jo vähän infoa lajien valinnasta, eli tavoite olisi että kisoissa uidaan yht 300m kisalajeja, matkat he saavat itse päättää.  Eli rohkaisemme kokeilemaan uimaan sekä 100m ja 200m matkoja 50m matkojen lisäksi.

Tästä saamme hyvän aasinsillan aiheeseen, joka liittyy Flipperit-ryhmän ns.kilpailu-etikettiin.
Flipperit ryhmässä on valtaosa Rollo-ikäisiä uimareita ja tavoitteena on, että nuoret uisivat kauden aikana usemman kerran oman ikäluokkansa Rollo-lajit läpi.
Eli kauden aikana esimerkiksi ensi vuoden vanhimmat Rollo-kisailijat (P-06&T-07) uisivat kaikki 100m, 200m sku ja 400m vu. Nämä kaikki siis ainakin sen pari kertaa yhteensä kauden aikana.

Muitakin lajeja toki saa uida, mutta nämä "rollo-lajit" ovat meidän valmentajien mielestä ns.etusijalla:) Jos uimaria askarruttaa/ujostuttaa joku matka, niin toivomme että käännytään silloin meidän puoleen jos/kun tarvitsee rohkaisua/tukea tm neuvoja matkalle.

Lyhyesti vanhempainilta-asiaa.
Flipperit-vanhempainilta mitä suurimmalla tod.näköisyydellä tullaan järjestämään ensi viikon ke 12.9 treenien jälkeen klo19 uimahallin kokoustilassa. Tämä vielä varauksella, kunhan tila saadaan ensin varattua, mutta toivomme vanhempien jo hieman ennakkoon merkitsevän tuon kellonajan ja paikan kalenteriin ja ilmestymään paikalle:) Varmistamme tuon vanhempainillan klo-ajan ym tännekin heti kun 100% varma.
Tilaisuudessa käydään läpi tulevaa kautta, hieman ryhmän tavoitteita/kausisuunnitelmaa, ketkä ovat ryhmän valmentajat ym. Keskustelua myös vapaalla sanalla kaikesta mitä teillä vanhemmilla on tällä hetkellä mielessä seuraan liittyen. Mukana tilaisuudessa myös seuran uusi nuorten valmennuspäällikkö Helena Toivainen.

Syysterveisin

Koutsit Roy&Nenne

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesän treeniajat

1.-14.2 etä- ja omatoimitreenit

Muksu meet XIII 28.11