Syyslomaviikon leiriä!

Moikka kaikki!
Nyt on syyslomaviikon leirin aikataulu tarkentunut. Aikaisemmista leireistä poiketen, meidän ryhmän treeniajat eivät poikkea normaaleista ajoista juurikaan muutamaa poikkeusta ja lisätreeniä lukuunottamatta. Eli leirin aikataulu olisi seuraava:

Tiistai (16.10.) normi ilta 18-20.30
Keskiviikkona olisi judoa monnarilla 10-11.30 ratahaiden ja vesikiitäjien kanssa, jonka Roiko-Jokelan Heikki vetää. Illalla taas normaali 17-19.
Torstaina aamutreeni 8-10.
Perjantaina on normaalisti 15-17, mutta mikäli emme saa tähän tuuraajaa, joudumme perumaan treenit tuolta päivältä. Ilmoitamme tästä mahdollisimman nopeasti, kun saamme tietää tuuraajatilanteen.
Lauantaina 20.10. on ainoastaan koulujumppa 10.30-11.30 eikä uintia GP-kisojen vuoksi. Klo 16-17 olisi kuitenkin tarjolla ravintoluentoa Hippoksella, jonka jälkeen olisi tarkoitus mennä kannustamaan GPeiden finaaleja iltajaksoon porukalla.

Toivomme että mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan, mutta ymmärrämme myös loman muut aktiviteetit. Jos ei pääse johonkin syyslomaviikon leiriaktiviteettiin, niin ilmoitetaan niistä normaaliin tapaan meille :)
Mukavaa syysloman odotusta kaikille !

Terkuin Nenne&Roy



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesän treeniajat

Muksu meet XIII 28.11

1.-14.2 etä- ja omatoimitreenit